Winter Glow

Winter Glow deel 1

Alweer een week geleden organiseerde ik samen met Mariska van Schikken &Zo de eerste editie van Winter Glow. Hiervoor brachten we veel uurtjes in en buiten de Schoppe door om deze om te toveren tot een gezellige schuur in winter- en kerstsfeer. Om jullie te inspireren, maar bovenal ook een gezellige middag aan te bieden. Wij kijken met grote trots en ontzettend veel voldoening terug op deze zondag, want was het leuk en goed bezocht zeg! Meer dan we hadden durven hopen in ieder geval.
Ik blik dan ook graag met jullie terug door een aantal mooie plaatjes met jullie te delen.
Omdat het best veel plaatjes zijn, zal ik deze verdelen in twee blogs. Dus jullie houden nog wat tegoed 😉

Winter Glow in de Schoppe

In dit eerste deel laat ik jullie zien hoe de Schoppe er vanbinnen uit zag. Als ik de foto’s terugkijk, krijg ik al spontaan zin in Kerst en mijn handen jeuken om thuis ook aan de slag te gaan. Ik houd me nog heel eventjes in, want ik wacht altijd netjes tot Sinterklaas vertrokken is. Jullie ook? Of staat er bij jullie al een mooie boom in de kamer?

Oh, en mocht je iets zien op de foto’s wat je aanspreekt, neem dan gerust contact met me op!

Winter Glow

 

Winter Glow

Winter Glow

Winter Glow

Winter Glow

Winter Glow

Winter Glow

Winter Glow

Winter Glow

Winter Glow

 

Winter Glow

 

 

2 Reacties
  • Tineke Kreunen
    Beantwoorden

    Dames het zag er echt fantastisch uit!!!! Zowel binnen als buiten!! Super. En de foto’s zijn ook mooi. Groetjes Tineke Kreunen.

    5 december 2016 at 09:58

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.