Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Kerst ligt alweer achter ons.. Hopelijk hebben jullie fijne dagen gehad. Zo cliché, maar de tijd vliegt en met name in december lijkt het wel. Maar ik blijf nog een beetje in de kerstsfeer vandaag hoor, want ik wil graag nog wat mooie plaatjes van Winter Glow 2017 met jullie delen. Leuk om nog even op terug te kijken als je geweest bent, of een impressie te krijgen van dat wat je gemist hebt 😉

Winter Glow 2017

Ook dit jaar kijken we terug op een zeer geslaagde dag met toch wel een magisch randje. De weersvoorspellingen waren duidelijk, het zou gaan sneeuwen. Moet je daar nou blij mee zijn als je een evenement organiseert, deels buiten en op een locatie buiten het centrum? We wisten het niet zo goed, maar alle extra voorbereidingen werden getroffen. Extra tenten om ook buiten droog te kunnen staan, kacheltjes aan voor warme handen en voeten en sneeuwschep in de aanslag. Wij waren er klaar voor!

In het begin van de middag begon het dan ook daadwerkelijk te sneeuwen en dat zorgde na enkele centimeters toch wel voor héle magische plaatjes met het bos op de achtergrond. Wat een genieten! En dan nog alle mensen die de sneeuw trotseerden en ons wisten te vinden in de Brinkheurne, geweldig!

Dit jaar kon je een mini-workshop doen bij Mariska (Schikken &Zo). De leukste creaties werden gemaakt door jong en oud.

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

De Schoppe werd weer in stijl omgetoverd met lampjes, kerstbomen (m.m.v. Wenninkhof), schapenvachten van Unima Oeding GmbH, wandhangers van Mams Macrame en andere leuke deco.
Zo was ook Marloes van Do It Yourselves dit jaar weer van de partij met leuke posters, kaarten en stationery.

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

Buiten was het genieten van een broodje worst, bereid op de meatsmoker door Dennis. Even neuzen tussen de gehaakte knuffeltjes, rammelaars en warme sjaals. Een warme chocomel of glühwein drinken bij de kachel en ondertussen luisteren naar de live muziek, verzorgd door Mandy en Gerike.
En met al die sneeuw waande je je in een heus Winter Wonderland, echt heel gaaf! De kids bouwden een sneeuwpop of 3, van mini-formaat tot XXL.

Winter Glow 2017

Winter Glow 2017

 

Speciaal dank voor alle lieverds die ons deze dag en in de aanloop ernaartoe hebben geholpen, want waar waren we zonder jullie?!
Heidi en Anke die de hele dag achter de kassa te vinden waren, Leonie en Michelle die iedereen hebben voorzien van een warm drankje, Mandy en Gerike voor de extra sfeer met hun zang en muziek, onze partners en mijn ouders die ook in de voorbereiding veel zijn bijgesprongen.

En daarmee sluiten we het jaar 2017 (bijna) af. In 2018 zal er vast en zeker weer een Winter Glow op het programma staan. Wil je hierover niets missen? Like dan de Facebookpagina van Winter Glow Winterswijk die we hiervoor hebben aangemaakt.

Ik wens jullie allen alvast een goede en gezellige jaarwisseling toe en hoop jullie in 2018 zeker weer te zien!

 

Liefs Sanne

P.s. Vind je het leuk om de eerste editie van Winter Glow nog eens terug te zien? Klik dan op de links hieronder:
Winter Glow 2016, 1e deel
Winter Glow 2016, 2e deel

 

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.