vtwonen beurs

vtwonen beurs 2016

Vorige maand stapte ik op de trein om een bezoekje te brengen aan de VTWonen Beurs in Amsterdam. Jullie hebben al een paar foto’s gezien van al het moois dat er te zien was, maar dat was nog lang niet alles!
De huizen van o.a. VTWonen en Ariadne at Home en de leuke stands zorgden voor een overdosis inspiratie en een vol foto-album. Vandaag deel ik met jullie mijn mooiste kiekjes. Hopelijk inspireren ze jullie net zo als mij! 

Keuken inspiratie

Zo’n oude weegschaal vind ik zo gaaf in de keuken! Functioneel uiteraard, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Voor mij twee van de belangrijkste voorwaarden die ik stel aan spullen die hier het huis in komen.

vtwonen beurs

Dit is nog een wens op mijn lijstje: een oude werkbank in de keuken. Helaas gaat dit niet passen in onze huidige keuken, maar ooit…! Praktisch om spullen in op te bergen, je creëert er extra werkruimte mee en de combinatie van oud en nieuw geeft een mooi contrast.

vtwonen beurs

vtwonen beurs

Leuk idee in de keuken: gebruik je mooiste schalen om de aardappelen/eieren/uien in te bewaren.

vtwonen beurs

vtwonen beurs

vtwonen beurs

vtwonen beurs

vtwonen huis

Ik heb m’n ogen uitgekeken in het vtwonen huis die dit jaar ook nog eens extra groot was. Veel gebruik van oude materialen, gecombineerd met nieuw en heel veel groen.

vtwonen beurs

Liefde voor oude flessen in alle vormen en maten. Het kost me altijd moeite om er niet teveel van in te kopen voor de webshop.

vtwonen beurs

vtwonen beurs

Voor de kleintjes een superleuke hoek waar ze lekker kunnen spelen en tekenen. Ik vind speelgoed nogal een doorn in het oog, maar dit past mooi bij de rest van het interieur.

vtwonen beurs

De kleurencombinatie groen en geel, love it!

vtwonen beurs

Outdoor

vtwonen beurs

vtwonen beurs

Dit plantje zie ik al steeds vaker voorbij komen op Instagram, ik voorspel een heuse hit!

vtwonen beurs

Dit plekje in (of eigenlijk buiten) het vtwonen huis is toch wel 1 van mijn favorieten. Het hout, al het groen, zink en mooi glaswerk.. wow! En die ladenkast is echt geweldig.

vtwonen beurs

vtwonen beurs

 

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.