vintage uitleen na

Vintage Uitleen binnenkijken

In het afgelopen jaar heb ik een nieuwe dienst geïntroduceerd, de Vintage Uitleen. Geboren uit de gedachte om het voor iedereen mogelijk te maken om met een klein budget je interieur te stylen met diverse vintage kleinmeubelen en woonaccessoires. En dat dan ook nog met regelmaat kunnen wisselen, zodat je elke keer een nieuwe sfeer neer kunt zetten en er lekker op los kunt experimenteren. 

Winactie

In december organiseerde ik i.s.m. Mariska van Schikken&Zo een winactie. Via Facebook kon men kans maken op een Uitleenabonnement voor 3 maanden + een bloemenabonnement inclusief styling. Sharon was de gelukkige winnares en kwam dat even goed uit! Ze waren onlangs verhuisd en waren nog volop bezig met de aankleding van hun nieuwe huisje.

We overlegden wat hun wensen waren m.b.t. hun nieuwe interieur en we zaten al snel op 1 lijn. Ik koos naar aanleiding daarvan een aantal mooie items uit en Mariska deed hetzelfde voor de bloemen. Vandaag deel ik met jullie de voor en na foto’s, dus kijk snel verder voor het resultaat!

Voor

De wensen waren duidelijk. De woonkamer mocht nog wat meer aangekleed worden, zodat het geheel meer sfeer zou krijgen. Daarnaast hebben ze een tv-meubel dat op maat is gemaakt. Hiervoor waren ze nog op zoek naar passende bakken om spulletjes in op te kunnen bergen. Hieronder een impressie van de woonkamer vóór de styling met vintage en bloemen.

vintage uitleen voor

vintage uitleen voor

vintage uitleen voor

Na

Zoals je op de eerste foto ziet, is de hoek in de woonkamer nog aardig kaal. We hebben ervoor gekozen om daar een stoer, oud luik te plaatsen als eyecatcher in combinatie met een bereklauw in een gistfles. Sharon wilde graag een droogboeket aan dit luik hangen, dus Mariska is daarmee aan de slag gegaan.

vintage uitleen na

vintage uitleen na

Voor het tv-meubel nam ik een aantal stoere bakken mee. Hiermee creëer je direct veel opbergruimte en heb je je spulletjes fijn uit het zicht.
Het vloerkleed dat ze hebben besteld, was inmiddels ook bezorgd. Dit geeft ook direct veel meer warmte en zorgt voor een mooi en afgebakend geheel in het zitgedeelte.

vintage uitleen

vintage uitleen na

vintage uitleen na

Met wat bolletjes haal je direct dat lente-gevoel in huis. We stopten ze in een oude linnen waterzak.
Op tafel plaatsten we een oud veldflesje met een droogbloem en een bruin apothekersflesje. Hetzelfde bruin als wat we plaatsten in de hoek van de woonkamer, zodat het één geheel wordt.

vintage uitleen na

vintage uitleen na

Naast de bank plaatsten we een oud krukje als handige bijzetter. Door het gebruik van oude materialen voeg je direct karakter en warmte toe aan je interieur. En een combinatie van oud en nieuw doet het altijd erg goed!

vintage uitleen na

vintage uitleen na

Op de eettafel plaatste ik een stolp met bloembolletjes van Schikken&Zo. Als onderbord gebruikte ik een oud chapati bordje. Met een stolp kun je alle kanten op qua decoratie. Zet er je mooiste accessoires onder (een souvenir of een bijzonder item) en je hebt als het ware direct een soort mini museum. Onder een stolp springt het er direct meer uit. Ook leuk om meerdere stolpen bij elkaar te zetten!

vintage uitleen na

vintage uitleen

 

Ik vond het onwijs leuk om te doen en bijzonder om te zien wat een aantal kleine veranderingen doen met een interieur.
Lieve Sharon en Daniël, heel veel woonplezier in jullie nieuwe huis en ik hoop dat jullie genieten van jullie nieuwe woonkamer!

 

Vintage uitleen abonnement

 

Word jij ook zo enthousiast van deze mini-metamorfose? Neem dan gerust contact met me op voor de mogelijkheden.
Met een abonnement op de uitleen kun je zelf tot 6 items komen uitzoeken die je 3 maanden in huis mag hebben (eerder wisselen mag natuurlijk altijd!). Zo kun je naar hartelust stylen in je huis en kijken wat bij je past, zonder dat je direct moet overgaan tot aanschaf van allerlei spullen waar je misschien later spijt van krijgt.

Ook het stylen van ruimtes doe ik graag. Dus kom je er zelf niet helemaal uit, schroom dan niet om mijn hulp in te schakelen 😉 Samen kunnen we kijken naar je wensen en hoe we deze kunnen vertalen naar jouw woonruimte.

Meer info? Neem dan een kijkje op de pagina van de Vintage Uitleen en de FAQ voor prijzen e.d.

 

Liefs Sanne

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.