Terugblik 2016

Terugblik op 2016

Jeetje, wat gaat de tijd snel. Het klinkt cliché, maar dit jaar is echt omgevlogen! Het einde van het jaar leent zich altijd goed om even stil te staan (al net zo cliché, ik weet het..) Stil te staan en terug te kijken op het jaar 2016, want wat is er zoal de revue gepasseerd het afgelopen jaar? Best moeilijk om alles weer voor de geest te halen, want in een jaar tijd gebeurt er toch best veel. Maar het is me gelukt, dus hieronder de hoogtepunten van 2016 voor Old Time Favourites.

Workshops

Ik gaf de eerste workshops in samenwerking met Mariska van Schikken &Zo. Er werden meerdere wandborden van underlayment gemaakt door een stel enthousiaste dames. Ontzettend leuk om te doen en het smaakte zeker naar meer! Zo werd er later op het jaar ook nog een workshop op maat georganiseerd voor een grote groep dames.
Inmiddels zitten Mariska en ik maandelijks om tafel om onze ideeën, wensen en dromen te delen met elkaar. Plannen zijn er zat, dus wie weet wat 2017 ons gaat brengen?!

Huisstijl

Ik heb gewerkt aan mijn huisstijl. Zo liet ik begin 2016 een visitekaartje ontwerpen, eentje die meer aansloot bij wat ik wilde uitstralen. Ik ben er nog steeds erg blij mee.

terugblik 2016

Daarnaast ontwierp ik nog een flyer. Daar hebben de nodige uurtjes ingezeten (o.a. omdat ik niet snel tevreden ben), maar het resultaat mag er zeker wezen. Old Time Favourites krijgt meer en meer vorm en een gezicht voor de buitenwereld. Het gaat in kleine stapjes en dat is eigenlijk best heel fijn. Op die manier groeit het met me mee en worden er geen overhaaste beslissingen genomen. Dat bevalt me eigenlijk wel.

terugblik 2016

De Schoppe

De Schoppe werd dit jaar meerdere malen omgegooid. Zo organiseerde ik in april een open dag ter ere van de eerste verjaardag van Old Time Favourites. Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op deze dag; mooi weer, heel veel leuke mensen, positieve reacties en lekker eten. Wat wil een mens nog meer? Voor meer plaatjes van deze dag, klik hier.

Old Time Favourites 1 jaar

Later in het jaar organiseerde ik samen met Mariska de eerste editie van Winter Glow en ook hiervoor onderging de Schoppe een metamorfose. Vele uurtjes hebben we doorgebracht in de Schoppe om het vorm te geven zoals we het in ons hoofd hadden. Geen idee wat we ervan konden verwachten, maar we besloten voor de grote dag zelf al dat het geweldig was omdat we er zoveel plezier mee hebben gehad. Allebei kunnen doen wat we het liefste doen en samen is dat altijd nog leuker dan alleen.
Winter Glow zelf werd hartstikke goed bezocht en zeker voor herhaling vatbaar.
Kon je er niet bij zijn, maar ben je toch benieuwd hoe het er uit zag? In 2 delen op mijn blog vind je de foto’s terug: Winter Glow deel 1 en Winter Glow deel 2.

Frankrijk

Ook dit jaar ging ik weer 2 keer op jacht naar Frankrijk om de mooiste schatten te vinden voor de webshop. In april op stap met Joske met een hele grote bus waar we goed in konden slapen. In oktober met Paulien en mijn eigen kleine bus! Aangezien deze toch net iets kleiner is, er maar voor gekozen om via Airbnb een slaapplek te regelen. Ook erg geinig trouwens om eens bij een wildvreemde in huis te logeren. Letterlijk en figuurlijk is het even een grens overgaan, maar we werden erg gastvrij ontvangen, hebben een paar uurtjes heerlijk kunnen slapen in een echt bed en zijn een leuke ervaring rijker.

 

Markten

Ik nam deel aan 4 markten in 2016. Zo was ik voor de tweede keer te vinden op de Local Sunday Market in Hengelo en de Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo. Daarnaast kachelde ik naar Het Koelhuis in Zutphen voor het SMELT Festival en naar Eibergen voor het Achterhoeks Streekfestival.

Local Sunday Market

Terugblik 2016

SMELT Festival

Terugblik 2016

Achterhoeks Streek Festival

Terugblik 2016

Hippe Hebbedingen Fair

Terugblik 2016

Bestellingen

Naast de open dagen bij de Schoppe en de markten werden er ook de nodige bestellingen gedaan in de webshop en gingen er pakketjes het hele land door. En elke keer als er een mail binnenkwam met een bestelling, maakte ik een sprongetje. Iemand had mijn webshop gevonden en iets moois gevonden voor thuis! Hoe gaaf is dat?! Ik ben ontzettend dankbaar voor deze sprongetjes en hoop er nog meer te mogen maken in 2017.

Terugblik 2016

Happy customers

Ook in het afgelopen jaar mocht ik weer een hoop leuke foto’s ontvangen van happy customers. Niets leuker dan te zien waar een product eindigt en hoe deze een eigen plekje krijgt in het interieur.
Heb jij ook een leuke foto van je aankoop? Stuur ‘m dan gerust naar me toe en dan krijgt deze een plekje aan de ‘Wall of Happy Customers’ op mijn Facebookpagina.

Terugblik 2016

Terugblik 2016

Terugblik 2016

Terugblik 2016

Stylen en shoots

Twee dingen die ik steeds leuker ga vinden en gelukkig ook meer heb kunnen doen in 2016. Zo denk ik nog met plezier terug aan ons bezoek aan de oude leerlooierij in Duitsland, wat een buitenkansje was dat zeg! De hele dag slepen met een kar vol spullen om ze op de meest mooie plekjes vast te leggen. Nieuwsgierig naar de foto’s? Klik dan nog eens op deze blog die ik erover schreef.

industrial revolution

Naast het bezoek aan deze gave plek, ontdekte ik ook dat ik eigenlijk helemaal niet zo ver hoefde te gaan voor een mooi decor. In en om de Schoppe ontdekte ik veel nieuwe plekjes om mijn spullen vast te kunnen legen en ik leerde met een nieuwe blik te kijken naar deze voor mij zo bekende omgeving. Een echte eyeopener, waardoor ik deze plek en de geschiedenis ervan nog meer ben gaan waarderen.
Voor degenen die het nog niet wisten.. de Schoppe bevindt zich namelijk op het erf waar ik als kind ben opgegroeid en ik ben zo blij dat ik hier gebruik van kan maken om te doen wat ik zo graag doe.

Terugblik 2016

Terugblik 2016

Terugblik 2016

Samenwerking

Via, via kwam ik in contact met Wired People. Een aantal van mijn spullen werden gebruikt voor een fotoshoot om hun nieuwe product te promoten. De foto’s zijn prachtig geworden en nog steeds voel ik me erg trots als ik deze foto’s terugzie. Ik liet ze jullie al eerder zien in deze blog.
Een poosje later mochten er ook nog een aantal items mee met Wired People naar Flavourites Live in Amsterdam. Wederom voelde ik me erg trots.

Terugblik 2016

Partner in crime

Dit jaar kwam er een busje. Niet langer achterbank in- en uitklappen, maar klep open en laden met die handel. Superfijn en de afgelopen maanden al heel veel gemak van gehad. Voor mijn verjaardag kreeg ik de belettering cadeau en afgelopen week kon ik de bus met stickers ophalen. En daarmee heeft Old Time Favourites nu ook een echte bedrijfsauto 🙂

Terugblik 2016

Last but not least

Het grootste hoogtepunt is toch wel het feit dat wij in 2017 een tweede kindje mogen krijgen. Op dit moment ben ik alweer bijna 30 weken zwanger en doe ik het wat rustiger aan.
Fysiek gaat het allemaal een stukje (of gewoon een heel stuk) langzamer. Tillen en slepen zit er nu even niet in en daarnaast zijn we thuis druk in de weer om de boel op orde te hebben voor de komst van onze tweede. De nesteldrang heeft inmiddels al aardig zijn intrede gedaan 😉

Ik kijk met een heel voldaan gevoel terug op het afgelopen jaar. Blij met wat ik heb bereikt en de mensen om me heen die me hierbij hebben geholpen, allemaal op hun eigen manier. Want alleen was ik niet gekomen tot waar ik nu sta, dus dankjewel daarvoor!

Laat 2017 maar komen, ik heb er zin in! Ik wens jullie een hele goede jaarwisseling en en zie jullie graag terug in het nieuwe jaar!

 

Liefs Sanne

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.