wedding shoot industrial vintage

Shoot: Industrial vintage wedding & The after party

Gisteren hebben jullie al de eerste foto’s van onze tweede shoot kunnen bewonderen, maar jullie hebben ook nog steeds een blog tegoed met de foto’s van de eerste shoot. De website heeft er een poosje uit gelegen vanwege het sluiten van de webshop. De site heeft inmiddels een make-over gekregen, dus neem gelijk een kijkje nu je er toch bent (tip: op de pc/laptop komt deze veel mooier uit). Maar nu eerst de shoot, dus kijk snel verder hieronder!

 

Industrial Vintage Wedding

Een styled shoot met als thema een industrial (vintage) wedding. Love it, meteen vanaf het begin! Het beeld hadden we al vlot voor ogen, het koppel was snel gevonden en het team compleet. En wat heb ik genoten van het hele gebeuren. Bij aanvang een beetje onwennig en nog iets meer onzeker (verdwijnt dat ooit?!) sjouwden we de spulletjes bij het appartementencomplex naar binnen. We hadden die dag een kaal appartement tot onze beschikking, lekker rauw dus. Niet perfect en daarmee helemaal geschikt voor ons thema. Al vlot ging ieder aan de slag met hun eigen ding om samen tot dat plaatje te komen wat we voor ogen hadden en zie hier het resultaat. En mag ik een applaus voor dit geweldige koppel, want wat zijn ze leuk samen!

 

wedding shoot, industrial vintage

 

 

The After Party

 

 

Wedding shoot: the after party

 

Verhuur

Gaan jullie binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar leuke vintage items voor de aankleding van jullie bruiloft? De meeste items die je hierboven ziet, kunnen los gehuurd worden zodat ook jullie bruiloft die mooie en persoonlijke stijl krijgt.
Besteed je de styling liever uit, ook dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik doe niets liever 😉
Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ons Team

 

Ons team voor deze shoot. Met grote dank aan Denise en Miguel, wat hebben jullie het geweldig gedaan!
Van links naar rechts:
Fotografie – www.jennifergrosman.nl
Vintage items en styling – www.oldtimefavourites.nl
Bloemen en styling – www.schikkenenzo.nl
Modellen – Miguel en Denise
Make-Up – www.beauty-onwheels.nl
Haarstyling – www.nicolkleinnijenhuis.nl

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.