Hoi,

 

Ik ben Sanne, het gezicht achter Old Time Favourites.
Het idee voor Old Time Favourites is in 2013 ontstaan vanuit mijn passie voor interieur, styling en vintage.
Je huis is een plek waar je veel tijd doorbrengt, dus vind ik het heel belangrijk dat het ook een plek is waar je je thuisvoelt. Een plek die de ruimte en mogelijkheid biedt om te doen wat je het liefste doet, omringd met meubels en accessoires die daar aan bijdragen.
Vintage doet dat voor mij. Oude spullen die zich door de jaren heen al bewezen hebben en een tweede leven verdienen. Ze vertellen een verhaal en voegen sfeer  en karakter toe aan je interieur; authenticiteit.
Ik doe dan ook niets liever dan struinen over markten om op te zoek gaan naar mooie, oude spullen en heb het inmiddels tot een heuse sport verheven.
Eisen die ik stel: iets moet nog in goede staat of te repareren zijn, praktisch en functioneel zijn in gebruik.

 

Deze mooie spullen geef ik een plekje in een oude Schoppe bij ons huis. Dit is tevens de plek van waaruit ik graag kleinschalige evenementen organiseer, zoals Winter Glow in december.

 

Ga je voor vintage, dan ga je voor duurzaamheid. Steeds meer word ik me bewust van het belang om zuinig te zijn op onze wereld en streef ik zelf naar mogelijkheden om duurzamer te leven.
Vanuit deze gedachte is ook de Vintage Verhuur tot stand gekomen. Waarom allemaal spullen kopen die je misschien maar 1 keer nodig hebt? Daarnaast geven vintage spullen ook veel meer sfeer en karakter en laat dat nou net 2 ingrediënten zijn die je graag terug ziet bij jouw feest of evenement!

 

Naast struinen over markten vind ik het heel erg leuk om te stylen met vintage meubels en accessoires. Niet alleen in huis, maar bijvoorbeeld ook bruiloften en feestjes. Heb jij iets voor ogen, maar weet je niet goed waar te beginnen en hoe je de juiste sfeer kunt neerzetten? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik denk graag met je mee en kom nog liever stylen!

 

Liefs Sanne