mesh up your life

Mesh up your life!

Al een paar maanden geleden mochten een aantal van mijn spullen ‘shinen’ bij een zakelijke fotoshoot. Over het nieuwe bedrijf, waar deze shoot voor was, mocht nog niets verteld worden, maar ik was gelijk enthousiast. Natuurlijk wilde ik hieraan meewerken! Inmiddels is dit bedrijf en het product niet langer een geheim voor ons, dus wil ik jullie er graag wat meer over vertellen. En natuurlijk deel ik een aantal gave foto’s van de shoot, want ik voel me toch best een beetje (lees: heel erg) trots en vind het product ook nog eens heel tof! Helemaal in mijn straatje. 

Wired People

De naam van het nieuwe bedrijf dat met een geweldig product op de markt komt, namelijk jouw foto’s op hun gaas.
Metaalgaas om precies te zijn. Dit metaalgaas wordt al bijna 100 jaar geweven door Wire Weaving Dinxperlo.
Het gaas verdwijnt echter ook weer in auto’s en machines, waardoor we het eigenlijk nooit zien. Zonde toch, want deze ambacht verdient het om in de schijnwerpers te staan! En dat vonden de oprichters van Wired People ook. Hun missie is om samen met jouw design, de schoonheid van metaalgaas weer naar buiten te brengen.

mesh up your life

mesh up your life

Jouw design, hun gaas

Het concept is simpel, maar geweldig. Je kiest een foto of afbeelding die je graag zou willen afdrukken, gaat naar de site van Wired People en kiest de afmeting naar wens. Via een programmaatje kun je je afbeelding uploaden en krijg je een impressie van hoe deze afbeelding er op gaas komt uit te zien. That’s all, kind kan de was doen dus!
Vervolgens heb jij een uniek en stoer, industrieel design in huis waar menig man jaloers op zal zijn. Gaaf toch?!

Wat ik zelf ook erg grappig vind bij dit materiaal, is de doorzichtigheid. Daardoor speelt de achtergrond ook nog een rol in het eindresultaat. Hier vind je een duidelijk voorbeeld van hoe een design eruit ziet op een lichte en donkere muur en een houten wand. Zo kun je ermee blijven spelen.

Kortom, ik ben fan en ik ben erg blij dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan deze shoot. Vinden jullie de foto’s ook zo mooi?

mesh up your life

mesh up your life

 

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.