Filter Caféstore

Filter Caféstore

Voor degenen die het gemist hebben.. wij zijn eind maart voor de tweede keer ouders geworden! Ditmaal van een zoontje, Ferre. De afgelopen weken zijn werkelijk voorbij gevlogen en stonden voornamelijk in het teken van voedingen, luiers en gebroken nachten. Natuurlijk ook genieten en veel knuffelen 😉  Het kost echt even tijd om weer een nieuw ritme te vinden nu we met z’n viertjes zijn en hoe fijn is het dan ook om er af en toe even alleen op uit te kunnen?! Heel fijn! Dus stapte ik in m’n busje op weg naar Hengelo Overijssel. Ik was er al eens geweest voor de Local Sunday Market, nu op weg naar een nieuwe hotspot. Filter Caféstore van Joni en Manon.

Filter Caféstore

Deze nieuwe happy place, want blij word ik er wel van, bevindt zich op het terrein van Hazemeijer Hengelo. Bij Filter kun je terecht voor een fijn ontbijtje of lunch, lekker bakkie koffie of thee en je kunt er shoppen! Op zoek naar een relaxte flexplek om te werken? Hebben ze ook! En dat alles in een supergaaf pand, lekker industrieel met hoge plafonds en ramen. I like!
Vandaag alvast een sneak peek voor jullie, maar ga vooral ook zelf kijken als je in de buurt bent.

Filter Caféstore

Filter Caféstore

Old Time Favourites bij Filter Caféstore

Onlangs werd mij gevraagd of ik interesse had om er meubels en accessoires van Old Time Favourites te plaatsen. Euh.. JA, natuurlijk! Die keuze was zo gemaakt. Nadat Joni en Manon de eerste lading hebben opgehaald bij de Schoppe, spraken we af dat ik de overige spullen later zou brengen. Kon ik meteen zelf een kijkje nemen. Gevalletje win-win.
Inmiddels is Filter Caféstore alweer een kleine 2 weken geopend en kun je deze fijne plek zelf ook bezoeken. Vergeet dan niet ook even de gave items van Old Time Favourites te bekijken. Misschien ziet er nog wel iets leuks tussen voor jouw happy place. Zo vind je er onder andere industriële schoolstoelen, oude gistflessen, een gave locker en diverse stoere accessoires.

Filter Caféstore

Filter Caféstore

Filter Caféstore

Binnenkort…

Ik geniet nog even van mijn laatste week verlof voordat ik weer aan het werk mag. Met dit weer zeker geen straf. Vanaf volgende week ga ik ook weer keihard aan de slag met de webshop. Tijdens mijn verlof heb ik namelijk nog een hoop nieuwe gave items weten te scoren. De webshop zal dus weer aangevuld gaan worden. Daarnaast zul je weer meer van me gaan zien via Facebook en Instagram. Volg je me daar al? Doen hoor!

 

Liefs Sanne

3 Reacties
 • Jaire van Sloten
  Beantwoorden

  Kom naar Filter cafestore Heerlijke vers gezette cafe en een gezellige inrichting waar je relax kunt zitten ome vergaderen en te werken .

  30 mei 2017 at 20:34
 • Leuke tip Sanne.
  Moet maar eens naar Hengeloooo

  23 januari 2018 at 20:17

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.