Old Time Favourites | VanStreek Winterswijk
50380
page-template-default,page,page-id-50380,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

VanStreek Winterswijk

 

Sinds december 2017 zijn mijn spullen te koop bij VanStreek. Een toffe winkel met een uniek concept in Winterswijk, gelegen aan de Notaristuin die zich achter de Hema bevindt. Ik ben apetrots dat ik hier onderdeel van mag zijn.

 

Het concept

 

VanStreek is een totaalconcept gelegen midden in het centrum van Winterswijk dat niet samen te vatten is een paar zinnen. Kernwoorden zijn: EIGENTIJDS, VERNIEUWEND, PRIKKELEN en BELEVEN.
Kortom, een concept dat je wilt ervaren! De kracht van VanStreek is een mix van commerciële en kleinschalige bedrijvigheid zoals horeca, winkel, workshops en niet commerciële activiteiten.

 

Het restaurant concept is uniek! Elke week kun je weer iets nieuws bij hen proeven. Ze werken samen met zowel hobby- als professionele koks die tijdens hun ‘avondje VanStreek’ hun favoriete recept komen bereiden. Er wordt gekookt midden in het restaurant. Gasten kunnen een zitplek vinden aan de stamtafel, gevestigd aan het kookeiland en genieten van live cooking of zich intiem terugtrekken in één van de sfeervolle zithoeken. De menu’s van de dag zullen ruim van tevoren worden aangekondigd bij VanStreek en op Facebook, zodat je tijdig kunt reserveren voor een bijzonder avondje uit. VanStreek geeft hiermee een relatief kleine woonplaats als Winterswijk een stads aanbod van wereldkeukens. Kennismaken met elkaars culturen, vermengen en ontmoeten zijn kernwaarden.

 

Met de daghoreca hebben ze een atmosfeer gecreëerd waar bezoekers binnen op het terras een fijne plek kunnen zoeken om lekker bij te kletsen, te (net)werken of gewoon heerlijk te ontspannen. Kom genieten van een goed kopje koffie van Hesselink of een exclusieve thee geserveerd met huisgemaakte taart bereid met fruit van de boer verderop, neem een heerlijke lunchmaaltijd of geniet van een lokaal Wentersch biertje!

 

De winkel biedt een breed arsenaal aan producten. Doordat er 12 enthousiaste ondernemers zich hebben weten te binden, bieden ze een mooi platform met een eigentijds en vernieuwend aanbod. Industrieel vintage, moderne meubelen, verrassende accessoires, zelfgemaakte producten, het is allemaal bij VanStreek te vinden. Geen aparte hokjes met producten van één soort maar een mix van alle partijen, inspirerende sfeerhoeken en ideeën die de bezoeker prikkelen, haalbaar voor grote en kleine budgetten. Ze zullen continue transformeren waardoor een bezoek nooit verveelt.

 

Tevens bieden ze bij VanStreek talloze leuke arrangementen. Denk aan creatieve workshops in combinatie met een heerlijke high tea of een escape room in combinatie met hun borrelplank.
Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderpartijtje, voor jong en oud is er wat te vinden.

VanStreek Winterswijk