Brocante, Vintage & Industrial for your happy place

Uitleen

Ben jij dol op vintage en vind je het leuk om je interieur regelmatig te wisselen, maar heb je geen zin om elke keer weer diep in de buidel te moeten tasten en mis je de ruimte om alles thuis kwijt te kunnen? Dan is dit de oplossing voor jou!
Vanaf november 2017 is het namelijk mogelijk om vintage te lenen bij Old Time Favourites.

Het concept is simpel. Met een abonnement (kwartaal, half jaar of jaar) mag je tot 6 producten per keer uitzoeken en meenemen naar huis. Deze mag je tot 3 maanden in huis hebben, waarna je ze komt omruilen voor nieuwe toffe spulletjes. Eerder omruilen mag natuurlijk ook!

BONUS: Als abonnee krijg je standaard 10% korting op de verkoopprijs van alle producten. Mooi meegenomen toch?!

Droom jij van zo’n gaaf interieur zoals je ziet in de binnenkijkers of op Instagram, maar lukt het je om wat voor reden dan ook niet om dit zelf voor elkaar te krijgen? Dan help ik je graag met de styling!
Ik kom graag bij jou thuis een ruimte naar wens stylen. Dit doe ik met de meubels en accessoires die jij zelf al in huis hebt. Combineer je de styling met een abonnement voor de uitleen, dan neem ik toffe vintage spullen mee en style deze in combinatie met jouw eigen meubels en accessoires om van jouw huis een fijne plek te maken waar je blij van wordt.

Wil je meer weten over de vintage uitleen? Klik dan op de links hieronder voor meer info:
FAQ
Algemene Voorwaarden Uitleen

Heb je nog vragen of wil je graag een abonnement afsluiten? Neem dan contact met me op via onderstaande link:
Contact