Brocante, Vintage & Industrial for your happy place

Agenda

Hier vind je een overzicht van alle evenementen en markten waar Old Time Favourites aan zal deelnemen en data van workshops.

Markten

Zaterdag 19 augustus 2017, De Bazaar,  2-daagse retro- en handmademarkt in Bredevoort
Tijd: 11.00-17.00 uur
Adres: Koppelstraat 35, Bredevoort
Entree: Gratis
Dit jaar vindt de eerste editie plaats van De Bazaar in en rond de Koppelkerk in Bredevoort op 19 en 20 augustus 2017. Op de markt staan aanbieders van retro- en vintage-artikelen (bijvoorbeeld meubeltjes, lampen, vinyl en kleding) en creatievelingen met uiteenlopende handmade producten (bijvoorbeeld sieraden, kaarten, textielkunst en objecten in hout en metaal).
Voor meer info: www.koppelkerk.nl

Workshop Wandbord

♥ Vanaf 4 personen is het mogelijk om in overleg een datum te plannen voor een workshop.

Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met jouw wandbord die je geheel naar eigen stijl kunt bewerken, bijvoorbeeld met magneet- of schoolbordverf, een leuke quote, knijpertjes of een handig plankje. Je zou er bijvoorbeeld een memobord van kunnen maken. Wij denken graag met je mee!

Kosten: €25,- per persoon. Dit is inclusief materiaal, een hapje en een drankje en natuurlijk jouw eigen wandbord om mee te nemen naar huis. Afmetingen memobord: 95 x 61 cm.
Locatie: Narcisstraat 3, Winterswijk.
Let op: de ingang is aan de achterzijde van het huis. Deze is te bereiken via de steeg aan de Crocusstraat, tussen de woningen 31 & 33. Er zullen bordjes staan die je de weg wijzen.