Old Time Favourites | Agenda
999
page-template-default,page,page-id-999,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Agenda

 

» Donderdag 21 juni 2018, Midsummernight bij VanStreek in Winterswijk «

Tijd: 20.00 – 0.00 uur
Locatie: VanStreek, Notaristuin 10a in Winterswijk
Entree: Gratis, aanmelden kan via www.vanstreek.nu
Info: Kom shoppen en genieten van een heerlijke avond VANSTREEK! Tijdens deze midzomeravond kun je genieten van heerlijke cocktails en hapjes op ons terras. Kun je aanschuiven bij diverse workshops en hebben we de leukste stylistes die je voorzien van adviezen. Met ons rad van Vanstreek kun je leuke kortingen, spullen en arrangementen winnen. En dan heb ik het nog niet eens over de leuke mannen die je gaan bedienen deze avond! Kortom: laat je lekker in de watten leggen deze avond!
Voor meer info: neem een kijkje op www.vanstreek.nu

» Zondag 8 juli 2018, Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo «

Tijd: 12.00-17.00 uur
Locatie: voorplein en tuin van de Oude Calixtuskerk, Mattelierstraat 5
Entree: gratis
Info: Dit jaar alweer de 5e editie van deze leuke fair met meer dan 60 standhouders met hippe, veelal eigengemaakte producten en dus ook de vintage van Old Time Favourites. Het wordt dit jaar de derde keer dat ik met Old Time Favourites deelneem aan deze markt en ik kijk er weer naar uit. De sfeer is relaxed en gemoedelijk en er is genoeg leuks te zien en te doen voor iedereen. Een aanrader dus voor een leuke middag uit!
Voor meer info: neem een kijkje op www.hippe-hebbedingen.nl